Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Id Learning
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Program instruire Performance Excellence
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Programul PERFORMANCE EXCELLENCE este un pachet de instruire a unor abilitati de baza in coaching care va vor motiva membrii echipei si le vor furniza abilitatile de a-i instrui pe altii.

Este adresat leaderilor de echipa, supervizorilor, managerilor precum si membrilor echipei.

Programul PERFORMANCE EXCELLENCE include:
•un set de 6 DVD
•chestionarul de auto-evaluare a competentei
•cele 6 sesiuni de training si dezvoltare
•cele 6 planuri destinate facilitatorului pentru fiecare sesiune
•materiale si resurse suplimentare

Oamenii sunt adesea derutati de cuvantul “coaching” pentru ca acesta are diferite intelesuri in diferite locuri de munca.

Unii il vad ca pe o simpla instruire la locul de munca, altii il vad ca pe sfaturi date de un mentor iar altii ca pe o consiliere sau o incurajare de a avea o performanta mai buna. Pentru unii implica disciplinarea unui angajat care are performante scazute.

In lumea sportului, antrenorii si-au rafinat abilitatile lor de coaching pentru a asigura victoria sportivilor lor, stabilirea de recorduri, sau – cel putin – obtinerea celui mai bun rezultat personal.

In acelasi fel in care antrenorii sportivilor isi ajuta echipele pentru a obtine performante excelente, tot asa “antrenorii” din organizatii trebuie sa ajute membrii echipei lor sa-si atinga potentialul maxim si sa fie atat de buni cat pot fi.

PERFORMANCE EXCELLENCE arata care sunt principiile de baza pentru a face coaching cuiva, fie ca este vorba de un membru al echipei, un coleg, un manager sau chiar un client. Sunt furnizate tehnici si abilitati specifice care pot fi usor asimilate.

Abilitatile de baza acoperite de programul PERFORMANCE EXCELLENCE:
•clarificarea asteptarilor
•crearea de abilitati
•cresterea increderii
•incurajarea flexibilitatii
•rezolvarea conflictelor
•dezvoltarea motivarii

Audienta careia ii este destinat acest produs.

Fiecare dintre noi este un antrenor. Indiferent de munca noastra fiecare angajat trebuie sa fie capabil sa-i “antreneze” pe altii pentru a obtine o mai buna performanta la munca, pentru a-si imbunatatii relatii cu clientii sau pentru a comunica eficient.

Coachingul este parte integranta in viata organizatiilor de azi. Totusi putini au innascuta aceasta abilitate si putini au oportunitatea de a-si dezvolta aceasta arie.

Programul PERFORMANCE EXCELLENCE ofera acesta oportunitate.

Continutul programului PERFORMANCE EXCELLENCE este destinat leaderilor de echipa, membrilor echipei, supervizorilor, mentorilor chiar si persoanelor in posturi executive.

De abilitatile dezvoltate de acest program vor beneficia practic toti cei care prin natura muncii lor necesita sa lucreze cu alti oameni.

Programul PERFORMANCE EXCELLENCE a fost gandit cu atentie pentru a putea fi folosit intr- o varietate de situatii legate de procesul de invatare.
Din Gura in Gura